Een lied van Licht (7 tot12 jaar)

Een lied van Licht

Een lied van Licht  (7-12 jaar)


Dit is het lievelingsverhaal van de opa van Joy. Het begint met best moeilijke vragen, die jij jezelf misschien ook wel eens hebt gesteld: Waar was ik vóórdat ik geboren was? Was ik toen niemand? En als ik doodga? Word ik dan weer niemand? Waar ben je dan? Waarom ben ik er eigenlijk?

Licht woont glanzend en schitterend in een wereld zonder tijd en vorm. Op een dag vindt Licht een wereld waarin iets wonderlijks gebeurt: daarin kun je vorm aannemen! Het is onze wereld van klokken en spiegels. Licht stroomt erin en dan begint een fantastisch avontuur - van jou, van mij, van ons allemaal.

Het verhaal dat opa vertelt, is niet het verhaal van een bepaalde godsdienst, cultuur of tak van wetenschap. Je kunt het lezen en uitleggen zoals je zelf wilt en zoals voor jou oké is, want dit is een verhaal over het avontuur van jouw leven!
De naam van Joy is lichtgedrukt, zodat je er je al lezend je eigen naam kunt invullen.

BESTEL EEN LIED VAN LICHT

 

Tip: Opvoeden in verbondenheid 

Wil je je kinderen opvoeden in verbondenheid met al wat leeft (en wie gestorven zijn)? Wil je hun meegeven: ieder van ons kan iets, samen kunnen we alles? Dus de hoopvolle boodschap: zonder jou is de wereld niet compleet? Een lied van Licht is niet alleen een fijn leesboek, het is ook een reisgids voor kinderen die opgroeien en de wereld ontdekken, een troostboek voor wanneer kinderen verdrietig zijn en een handboek als ze een vriend van de aarde willen zijn. 


Wat vinden lezers?


"Dank, dankjewel, wat een prachtig, mooi, liefdevol boek. Onder de indruk, staat heel dicht bij mijn eigen hart en ziel. Dit wordt stukgelezen."

"Werkelijk prachtig!"

"Wat mooi verwoord."

 

Het boek beleven:


Voor speel- en gesprekstips
download de pdf: 
Joy


 
Powered by webXpress