Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn Frank en Monique van der Zanden. We genieten van onze volwassen kinderen en van ons kleinkind. We houden van de aarde en van alles wat leeft en willen ons daarvoor inzetten. Dat heeft ons in ons leven op plaatsen gebracht waar mensen buiten de boot dreigden te vallen, waar ouders zochten naar meer balans voor hun kinderen en waar natuur en een goede leefomgeving in de verdrukking kwamen. Vanuit onze talenten proberen we van de wereld een fijnere plek te maken voor iedereen.

Om van de wereld een goede plek te maken voor alles en iedereen, is een andere manier van denken nodig. In 2011 legden we daarvoor een kiem: de Wereldboom. We vestigden ons op erf de Schutkooi in natuurgebied de Maasheggen nabij Boxmeer. Een bijzonder erf! De nieuwste tak aan de Wereldboom is de serie boeken over 'Licht'.

   
 

 

Een mooiere wereld voor ons allemaal

Vrijwilligers, adoptiefamilies en ambassadeurs

De Wereldboom werkt zonder subsidie en zonder winstoogmerk. De enige winst die we willen maken, is een mooiere wereld voor ons allemaal. Vele vrijwilligers, adoptiefamilies en ambassadeurs helpen ons de Wereldboom te laten groeien en bloeien. Zonder hen zou het bij een zaadje gebleven zijn, verborgen onder de grond. Wil jij je ook met ons verbinden? Neem contact met ons op.

 


Vrijwilligers: tijd en expertise

Vrijwilligers helpen ons op activiteitendagen, assisteren de herder of ondersteunen ons bij klusjes waar wij geen kaas van gegeten hebben.

Kinderworkshops Lammetjesdag
Helpen in de bakworkshop op Lammetjesdag

 

Adoptiefamilies: financieel

Adoptiefamilies hebben een of twee schapen geadopteerd. Hun financiële steun maakt de Wereldboomkudde mede mogelijk.

Schaap adopterenBetrokken bij je arme, zieke schaap

 

Ambassadeurs: enthousiasme

Ambassadeurs zijn enthousiast over het verhaal dat wij vertellen en helpen ons de boeken bekendheid te geven in eigen kring. 

Ambassadeur van Licht

Vertel het verhaal over Licht door!
 

Powered by webXpress