Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn Frank en Monique van der Zanden. We genieten van onze volwassen kinderen en van ons kleinkind. We houden van de aarde en van alles wat leeft en willen ons daarvoor inzetten. Dat heeft ons in ons leven op plaatsen gebracht waar mensen buiten de boot dreigden te vallen, waar ouders zochten naar meer balans voor hun kinderen en waar natuur en een goede leefomgeving in de verdrukking kwamen. Vanuit onze talenten proberen we van de wereld een fijnere plek te maken voor iedereen.

Om van de wereld een goede plek te maken voor alles en iedereen, is een andere manier van denken nodig. In 2011 legden we daarvoor een kiem: de Wereldboom. We vestigden ons op erf de Schutkooi in natuurgebied de Maasheggen nabij Boxmeer. Monique schreef  de serie boeken over 'Licht'. De nieuwste tak aan de Wereldboom wordt het bouwen van een biobased house, en jij kunt meedoen: Bouw mee aan de toekomst!

   
 

 

Een mooiere wereld voor ons allemaal

Vrijwilligers

De Wereldboom werkt zonder subsidie en zonder winstoogmerk. De enige winst die we willen maken, is een mooiere wereld voor ons allemaal. Vrijwilligers helpen ons met de kudde. Met ons toekomstige project Bouw mee aan de toekomst! krijg jij je ook de kans om je met de Wereldboomfamilie te verbinden!

 Powered by webXpress