Wie zijn wij

Hoi!


Wij zijn Frank en Monique van der Zanden, de herder en de kinderboekenschrijfster van de homepage.
We zijn in 2011 begonnen met de Wereldboom omdat we 'het grote verhaal' willen laten klinken.

Hoe je het ook wendt of keert, de manier waarop we onze westerse wereld hebben georganiseerd loopt keihard tegen zijn grenzen aan - op alle fronten: inkomensongelijkheid, stressverschijnselen zoals burn-out, klimaatproblemen, vervuiling, verspilling, bodemuitputting, het uitsterven van planten en dieren... Dát verhaal kom je overal tegen en wekt angst, boosheid en weerstand: wat brengt de toekomst?

Daarom willen wij jong en oud het ándere verhaal laten horen en beleven: het verhaal van hoe we verbonden zijn met het leven. Want welke oplossingen we ook gaan bedenken met z'n allen, de beste oplossingen zullen voortkomen uit het gevoel van verwondering, liefde en zorg dat ontstaat als we voelen dat we één zijn met alles om ons heen.
Het begint bij de kinderen - maar wij nodigen alle 'grote mensen' uit om mee te doen en zélf van binnenuit de verandering te worden die nodig is.Wij hebben drie zoons en een kleindochter en zijn ons hele leven in allerlei situaties betrokken geweest bij mensen in een kwetsbare positie. We houden van de aarde en alles wat leeft. Onze levensreis heeft ons bij de Wereldboom gebracht en blijft bruisend en boeiend. We ontmoeten je graag eens!

 Powered by webXpress