Sprankel, de cirkel van het leven

€ 15,45
Artikel info: Auteur: Monique van der Zanden; Illustrator: Mariëlla van de Beek; Uitgever: De Wereldboom; Hardcover 22 blz.;
ISBN 978-94-91748-80-6
Verzendkosten: € 1,50
 
Sprankel; de cirkel van het leven    prentenboek, 3-7 jaar 
 Jij mag ook sprankelen!
 
Sprankel woont in de grote, gouden zee, samen met een heleboel andere sprankeltjes. Op een dag wil hij een tijdje op de aarde gaan wonen. Maar wat zal hij worden? Een klaproos of een haai? Een sneeuwvlok, een eekhoorntje of een nieuw kindje? Zijn vriendje Jona en hond Doedel gaan samen met hem op zoek. Jij bent ook een sprankeltje. Alle sprankeltjes horen bij elkaar, of ze nu een boom, een dier of een mens zijn. Ieder sprankeltje telt mee! Allemaal samen mogen we de aarde een beetje mooier en fijner maken... totdat we weer teruggaan naar de gouden zee. Sprankel is een schitterend geboortecadeau, maar past ook goed bij een afscheid van het leven op aarde.
Met gratis speel- en doetips op de website!

"De kleurrijke illustraties over dubbele pagina’s verbeelden mooi de sfeer van dit warme fantasieverhaal en spelen een belangrijke, verrassende rol op het eind. Mede door de illustraties ademt het verhaal respect voor alles wat op aarde leeft en groeit.” (NBD Biblion)
 
Meer informatie: www.lichtvertelling.nl
 

Meer bestanden:
Powered by webXpress