De dief van Torenhoog

€ 12,50
Artikel info: Auteur: Monique van der Zanden; Illustrator: Helen van Vliet; Uitgever: De Wereldboom; Hardcover, 104 blz.; ISBN 978-94-91331-02-2
Verzendkosten: € 1,50
 
De dief van Torenhoog    voorleesboek 4-7 jaar 
 
Sem en Vik wonen in de leukste flat van de hele wereld: Torenhoog! In Torenhoog verveel je je nooit. Je kunt lekker met de lift op en neer. Er is een spannende zolder, een dichtbegroeide daktuin en een kelder met bergen wasgoed. Er wonen heel veel mensen in Torenhoog: de dichter Ed Couplet, Ben Ali de sterkste man van de wereld, de kunstenares Lot, opa Kras die vroeger in het circus werkte, Mie Moe die zo van muziek houdt, poppenspeelster Lim Sie en nog veel meer. Op een dag mist opa Kras een briefje van tien… is er soms een dief op Torenhoog?
Met gratis speeltips en liedjes op de website! 
 
"(…) in de dertig verhalen die in dit mooi vormgegeven voorleesboek verzameld zijn. Er wordt een beroep gedaan op vindingrijkheid en op het gebruikmaken van alle zintuigen. De belevenissen van Sem en Vik zijn kleurrijk, levendig en voor jonge kinderen herkenbaar. Voorzien van vele kleine, aantrekkelijke zwart-witillustraties. Een uitermate pedagogisch, (inter)cultureel, didactisch verantwoord en sympathiek voorleesboek.” (NBD Biblion)
 

Meer bestanden:
Powered by webXpress