webwinkel
De Wereldboomkudde is er ook voor volwassenen.

Om te wandelen, je team te versterken of als bedrijfsuitje.
Of om stress te leren hanteren.
Dieren geven ontspanning en plezier en helpen je om jezelf beter te leren kennen!​ 

Wandeling met de herder
Geef jezelf of iemand anders een wandeling met de kudde cadeau! Een uur wandelen met de schaapskudde kost € 60 inclusief btw voor een groep tot 10 personen. Elke volgende deelnemer (maximale groepsgrootte 15 personen) betaalt € 5,00 inclusief btw. Je kunt boeken voor een uur of langer.
Een wandeling met de kudde is een unieke ervaring: niet alleen loop je voor, achter en in de kudde, maar je ziet ook onze border collies Edge en Kate aan het werk en je leert zelf drijven.

Teambuilding
Wie van het team neemt het voortouw? Wie blijkt een verrassende aanpak te kunnen bedenken? Hoe verloopt de communicatie?
Er wordt veel zichtbaar wanneer je samen tweeëneenhalf uur met een kudde schapen aan de slag gaat! Herder Frank helpt je kijken en reflecteren.
​Ontdek verborgen signalen, rollen en talenten. Leer jezelf en elkaar als team beter kennen en versterk daarmee werkplezier, kwaliteit en slagvaardigheid.
Vanaf € 28,50 per persoon exclusief btw voor teams vanaf 8 personen.

Stresshantering en ziekteherstel
Voel je je opgejaagd, gespannen, moe? Blijft het malen in je hoofd? Heb je allerlei vage lichamelijke klachten? Ben je herstellend van een levensbedreigende ziekte en moet je je lichaam opnieuw leren vertrouwen?
Ervaar hoe wandelen en werken met de schapen je tot rust brengt. Met behulp van de hartcoherentiemeter leer je bovendien signalen van je lichaam te herkennen.
Individueel € 37,50 per uur exclusief btw; een programma met groepjes/groepen is ook mogelijk en verlaagt de prijs per persoon.

De Wereldboomkudde biedt je het beste van twee werelden:
Frank is zowel herder als verpleegkundige, coach en leraar. Hij is hbo opgeleid en heeft ruim dertig jaar ervaring op diverse terreinen in gezondheidszorg en onderwijs, waarvan vijftien jaar in het adviseren en begeleiden van mensen met aan stress gerelateerde gezondheidsproblemen.

Frank werkt op maat.
Je kunt hem bellen of mailen voor meer informatie:
T 06-29105139
E frankvdzanden@gmail.com