webwinkel
De Wereldboom heeft een schaapskudde

In oktober 2012 kreeg De Wereldboom een eigen schaapskudde. Hij is niet groot: 20 - 25 Kempische Heideschapen. Precies daarom is hij zo geschikt voor activiteiten met jong en oud!

Jong en oud mag herder Frank helpen drijven; kinderen mogen in de wei tussen de schapen, ze mogen lammetjes aaien en de fles geven en worden, op momenten dat dit aan de orde is, zoveel mogelijk betrokken bij de verzorging.
Dankzij de Wereldboomkudde raken kinderen (weer) vertrouwd met dieren. 
Voor volwassenen is meelopen met de kudde het summum van onthaasten!
Kom ook puur genieten in de prachtige natuur van de Maasheggen.

 

Op stap met de herder
Wil je wandelen met de kudde? ‚ÄčDat kan van mei tot aan het dekseizoen in oktober. Houd de agenda in de gaten en sluit aan bij een van onze wandelingen of reserveer de kudde voor een groep.
Wanneer de groep vooral bestaat uit kinderen, kost dat € 50 per uur voor een groep tot 10 personen. Elke volgende deelnemer (groepsgrootte maximaal 15 personen) betaalt € 4,00. Het betreft dan een educatieve activiteit waarover geen btw betaald hoeft te worden. Minimale afname 1 uur.
Bestaat de groep voornamelijk uit volwassenen? Kijk hier.Heb je via ons een wolpakketje gekocht of gekregen om een kerst- of zomerlichtje te vilten?

Bekijk HIER het instructiefilmpje.