Op stap

De Wereldboomkudde

Op stap met de herder, een geweldige ervaring voor jong en oud!

Helaas bieden wij onze wandelingen vanaf 1 september 2023 niet meer aan, omdat we druk zijn met alle voorbereidingen voor ons project: Bouw mee aan de toekomst, dat in het voorjaar van 2024 van start gaat. Daarover verschijnt binnenkort meer informatie op de website. De regioherders denken erover om de Wereldboomkudde over te nemen. We zijn samen nog aan het nadenken welke rol de schapen dan zouden kunnen spelen. Wellicht weer wandelingen! We houden jullie op de hoogte via onze website.


Een wandeling met de (kleine) Wereldboomkudde is bijzonder. Herder Frank leert je hoe je zelf schapen kunt drijven. De border collies Edge en Kate laten zien wat ze kunnen. Of je jong bent of oud, je voelt je heel dicht bij de dieren en bij de natuur. Zoals een jongetje zei: 'Mama, ik vind dit zo fijn dat ik bijna moet huilen.'

Bij de Wereldboom telt iedereen mee. Dat geldt ook voor de 25 schapen van de Wereldboomkudde. Zoals het blinde schaap Simba, het bejaarde schaap Miep, de zorgzame Happy en natuurlijk Twinkel die een scheefgegroeid bekje heeft. Elk schaap heeft zijn of haar eigen verhaal. 

Wil je een unieke verbinding met dieren en de natuur ervaren? Ga mee op stap!    

Wandel mee!
Herder Frank loopt tijdens schoolvakanties met de kudde in Overloon. Je kunt je aansluiten. Hou de agenda in de gaten!
Of boek een privé wandeling: € 90,00 per uur voor maximaal 10 personen. Elke volgende persoon betaalt € 8,50. Maximaal 15 deelnemers.
 


Lammetjesdag
Foto: Bauke Freriks

 


Op stap met de herder Overloon

Foto: familie Vreeken 


Herder Frank met zijn kudde

 

Powered by webXpress