Fête de la nature!

04 sep 2022
Op zondag 4 september kun je op de Schutkooi 'la fête de la nature' vieren. Deze dag werd voor het eerst georganiseerd in 2009 in Frankrijk en waaiert sindsdien uit over de wereld. Inmiddels is het 't grootste grassroots natuurfestival van Nederland. De natuur inspireert, verwondert, geeft ons alles wat we nodig hebben en maakt ons blij. Kom ook genieten van deze avontuurlijke middag!
 
Kinderen kunnen voor een klein bedrag meedoen met alle workshops: een natuurboekensteun maken van hout en wilgentenen, pijl en boog maken (en ermee op een doel schieten!), boetseren met rivierklei, sneeuwuiltje maken van een grote dennenappel, uilenballen uitpluizen, tuinkers-egeltje maken en houtskool maken in het kampvuur. Ouders en grootouders mogen mee met de kudde en hun (klein)kind helpen bij alle activiteiten.
Verder kun je wandelen met de herder en zijn schapen, de vlinderroute lopen of spelen in het Avonturenbos. Er worden kinderboeken verkocht en unieke doorkijk-bijenkastjes van het IVN. En natuurlijk is de Schutkooi open, zodat je lekker wat kunt snoepen en drinken! 
 
 
Wanneer: zondag 4 september van 14.00 uur tot 17.00 uur
Waar: de Schutkooi, Veerweg 3, Vortum-Mullem (zie routebeschrijving)
Voor wie: voor jong en oud
Wat kost het: € 5,00 per kind - voor dit bedrag mag je deelnemen aan alle workshops; volwassenen gratis 
Aanmelden: NEE

Powered by webXpress