webwinkel

Sta jij nog op onze mailinglijst?


LET OP: In verband met de nieuwe wet op de privacy hebben wij je misschien van onze mailinglijst verwijderd.
 
Op 14 mei heeft iedereen die op onze mailinglijst stond een e-mail van ons ontvangen met het verzoek zich opnieuw aan te melden. De nieuwe wet op de privacy (AVG) eist namelijk van ons, dat we expliciet om toestemming vragen voor het opslaan en gebruik van persoonsgegevens. Heb je die toestemming nog niet gegeven? Dan hebben we je gegevens moeten verwijderen en krijg je geen bericht meer van ons als er weer wat te doen is bij De Wereldboom, zoals Lammetjesdag of ons Bijen- en vlinderfeest. 

Wil je graag weer op de lijst? Hier kun je je met een muisklik opnieuw aanmelden. 
Sorry voor het ongemak en graag tot ziens!

5 sterren review voor 'Licht; een vertelling'!


Op bol.com heeft Monique's boek 'Licht; een vertelling' een 5 sterren review gekregen! 'Licht; een vertelling' (€ 12,50) is het verhaal waarin De Wereldboom haar wortels heeft. Het boek is ook als 'Vertelling' te boeken. Lees er meer over op www.lichtvertelling.nl

Een prachtig verhaal over wie wij in onze kern zijn. Een verhaal dat raakt en zorgt voor een verbinding van alle mensen en alle wezens op onze aarde. Het is op een toegankelijke wijze geschreven waardoor jong en oud kan genieten van dit pure verhaal.

5 sterren review voor 'Speelruimte'!


Op bol.com heeft Monique's boek 'Speelruimte' een 5 sterren review gekregen! 'Speelruimte' (€ 12,50) is ontstaan uit de dagelijkse praktijk van De Wereldboom en biedt praktische tips aan ouders, grootouders en leerkrachten. De recensist schreef:

Een heel luchtig geschreven boek over het belang van spel voor kinderen. En hoe ouders het op een eenvoudige manier kunnen aanbieden in onze drukke samenleving van vandaag. De auteur heeft oog voor de levensomstandigheden van ouders en de leeftijd van kinderen.

Top, zo'n compliment!